menu
close
Groningen - Drenthe - Friesland

Voorzorg

Mocht je al ideeën hebben over hoe jouw uitvaart er uit zal zien, dan kun je de uitvaart geheel vrijblijvend en kosteloos vooraf bespreken en/of eventueel vastleggen.

Dit is ook mogelijk wanneer je juist geen enkel idee hebt en niet weet waar je moet beginnen en wat je kan verwachten. Wij kunnen je hierbij helpen.

Het kan ook zijn dat je te maken hebt met een laatste levensfase. In het ziekteproces, waarin veel op je afkomt, kan het rust geven dat je uitvaart goed besproken is. Vaak ervaren mensen het als prettig dat ze voor overlijden al kennis gemaakt hebben met de uitvaartverzorgster, zodat ze weten wie hun komt bijstaan wanneer het zover is.

Voorgesprek

Tijdens het voorgesprek nemen wij de tijd om samen alle aspecten van de uitvaart door te spreken. Of het nu gaat om de keuze van de laatste verzorging, de uitvaartkist, opbaring, rouwkaart, of de afscheidslocatie. Alles komt aan bod.

Naar aanleiding van dit voorgesprek zal er een prijsindicatie opgesteld worden, zodat je een goed beeld krijgt wat de te verwachten kosten zijn op basis van je wensen. Zo weet je ook waar je op financieel vlak ongeveer op moet rekenen.

Een voorgesprek aanvragen